Artclic! Marc Nürel + Voltereta

by • September 13, 2016 • Conciertos, MosaicoComments (0)1604

Marc Nürel

CAT – El directe escollit per Nürel es mou en un espai on conflueixen les melodies al més pur estil islandès. Sempre busca un equilibri entre la emotivitat i la experimentació. Nürel porta més de dues dècades abocant passió, humor i gust per totes i cada una de les seves sessions i directes, demostrant sempre un gran coneixement de cada un dels estils dels que es val (i són molts).

CAST – El directo escogido por Nürel se mueve en un espacio donde confluyen la melodías al mas puro estilo islandés. Siempre busca un equilibrio entre la emotividad y la experimentación. Lleva ya dos décadas derrochando pasión, humor y gusto en todas y cada una de sus sesiones y lives, demostrando siempre un gran conocimiento de cada estilo al que acude (y acude a todos).

Voltereta

CAT – és el projecte musical de Felipe L. Navarro on en el seu EP “Cabezas Bien Altas” experimenta sobreposant elements de remor a capes de pads i ritmes i una més notable brillantor a les melodies dels temes. Els cinc temes del EP expliquen la història de la construcció de “Cabezas Bien Altas”, un lloc imaginari on els seus habitants hi arribaren després que la ciutat original quedés sepultada pel mar.

CAST – Voltereta es el el proyecto musical de Felipe L. Navarro. En Cabezas Bien Altas, su nuevo EP, experimenta añadiendo elementos de ruido, capas de pads y ritmos y un mayor brillo en las melodías. Los cinco temas que lo componen cuentan la historia de la construcción de Cabezas Bien Altas, un lugar imaginario al que sus habitantes llegaron después de que su ciudad de origen quedara sepultada bajo el mar.

Divendres 30 de setembre, a les 20:30h
Marc Nürel (Live)
Voltereta (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada lliure – Taquilla inversa

Viernes 30 de septiembre, a las 20:30h
Marc Nürel (Live)
Voltereta (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada libre – Taquilla inversa

Pin It

Related Posts

Comments are closed.