Artclic! Dani Blue

by • September 13, 2016 • artclicComments (0)1767

Dani Blue

CAT – Dani Paredes és conegut per molts per haver sigut el DJ del Locualo a la Ronda Barceló i per tant culpable d’haver introduït la música electrònica a molta gent. Els últims anys ha estat involucrat en desenes de projectes relacionats amb la música i qui el coneix assegura que és una de les persones que més domina tots els estils de l’electrònica tant actual com del passat. Als Jardins, ens oferirà una sessió a 3 plats pensada per agradar a tots els públics.

CAS – Dani Paredes es conocido por muchos por haber sido el Dj de Locualo en la Ronda Barceló y por tanto culpable de haber introducido la música electrónica a mucha gente. Los últimos años ha estado involucrado en decenas de proyectos relacionados con la música y quien lo conoce asegura que es una de las personas que más domina todos los estilos de electrónica tanto actual como del pasado. En los Jardines, nos ofrecerà una sesión a 3 platos pensada para agradar a todos los públicos.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.