Artclic! Dirty and Harry + Cobb

by • September 13, 2016 • artclicComments (0)1334

Dirty and Harry

CAT – Dirty & Harry es mouen per totes les variants de la música feta amb màquines. No és un eclecticisme buscat sinó que es deu a al gust del duo per totes les variants de música que puguin portar l’etiqueta d’electrònica. Techno, House, Drum & Bass, IDM, Dubstep en inclús Ambient i Indietrònica. Les sessions de Dirty & Harry parteixen de cents de loops que es reconfiguren y es modifiquen en directe.

CAS – Dirty&Harry se mueve por todas las variantes de la música hecha con máquinas. Este eclecticismo no es buscado si no que nace del gusto del dúo por casi toodas las variantes que llevan la etiqueta de electrónica. Techno y house, Drum’n’Bass, la IDM, el dubstep, e incluso ambient, indietrònica o electro. Los lives de Dirty&Harry parten de cientos de loops que se reconfiguran y se modifican en directo.

Cobb

CAT – Cobb se sent còmode entre els sons més foscos i experimentals alhora que rítmics, físics i amb força. L’aspecte misteriós que li confereix el rostre tapat, busca crear atmosferes fluides, úniques i irrepetibles amb els seus sons. Els seu directe sempre va acompanyat de visuals creades per ell mateix, i segurament el trobareu versàtil i sorprenent.

CAS – Cobb se mueve entre sonidos más oscuros y experimentales, y otros mas físicos con mas ritmo y fuerza. De apariencia misteriosa, siempre con el rostro tapado, busca que los sonidos creen atmósferas fluidas, únicas e irrepetibles. Su live, siempre acompañado de visuales creados por él mismo, es versátil y sorprendente, como sus producciones.

Divendres 11 de novembre, a les 20:30h
Dirty and Harry (Live)
Cobb (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada lliure – Taquilla inversa

Viernes 11 de noviembre, a las 20:30h
Dirty and Harry (Live)
Cobb (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada libre – Taquilla inversa

Pin It

Related Posts

Comments are closed.