Artclic! Workshop + Irma Marco + Aliberas i Sala + Karam + Talcö + Iklo

by • September 13, 2016 • MosaicoComments (0)2489

El ciclo de música electrónica, experimental y artes visuales de Mataró cierra su primera edición este sábado en Can Fugarolas

En esta última jornada se realizará un taller para niños, diversas instalaciones interactivas y tres directos.

Artclic cierra su primera edición por todo lo alto, con una jornada intensa de actividades en Can Fugarolas, una antigua nave industrial rehabilitada para uso social, cultural i de co-working. Durante el día tendrán lugar diversas actividades como un taller de música electrónica para niños (inscripción previa aquí) a cargo de Joan Cot, en el que los pequeños artistas podrán experimentar con distintos aparatos y crear sus primeros sonidos.

Para la ocasión, Jordi Aliberas y Jordi Sala han creado una instalación que combina movimiento, sonido y luz que interactúa con el público asistente. Además Irma Marco realizará una nueva acción en el espacio que transformará una de las salas de la antigua fábrica.

Los conciertos irán a cargo de IKLO, proyecto personal de Joan Cot, acompañado por la electrónica de Marcos Bernabé y la artista de circo Anna Pascual. Talcö, duo formado por Marc Latorre y Raül Sala que presentarán las canciones que formarán su nuevo disco y Karam que combinará sus dotes de Dj y un directo potente.

Horarios sábado 17 de diciembre

10h a 12h – Taller infantil de música electrónica. Inscripción previa
19h – Obertura de puertas. Instalaciones de Irma Marco y Jordi Aliberas con Jordi Sala.

20h – IKLO
21h – Talcö
22h – Karam

Can Fugarolas
Carrer Tolón, 8, 08301 Mataró, Barcelona

Última jornada d’Artclic!

El cicle de música electrònica, experimental i d’arts visuals de Mataró tanca la seva primera edició aquest dissabte a Can Fugarolas

En aquesta última jornada es realitzarà un taller per a nens, diverses instal·lacions interactives i tres directes

Artclic tanca la seva primera edició amb una jornada intensa d’activitat a Can Fugarolas, una antiga nau industrial rehabilitada per ús social, cultural i de co-working. Durant el dia tindran lloc diverses activitats com un taller de música electrònica per a nens ofert per Joan Cot, en el que els petits artistes podran experimentar amb diferents aparells i crear els seus primers sons.

Per a l’ocasió, Jordi Aliberas i Jordi Sala han creat una instal·lació que combina moviment, so i llum que interactua amb el públic assistent. A més Irma Marco realitzarà una nova acció a l’espai que transformarà una de les sales de l’antiga fàbrica

Els concerts aniran a càrrec de IKLO, projecte personal de Joan Cot, acompanyat per l’electrónica de Marcos Bernabé i l’artista de cir Anna Pascual. Talcö, duet format per Marc Latorre i Raül Sala que presentarán les cançons que formaran el seu nou disc i Karam que combinarà les seves dots com a Dj i un potent directe.

Horari dissabte 17 de desembre

10h a 12h – Taller infantil de música electrònica. Inscripció prèvia
19h – Obertura de portes. Instal.lacions de l’Irma Marco i Jordi Aliberas amb Jordi Sala.

20h – IKLO
21h – Talcö
22h – Karam

Can Fugarolas
Carrer Tolón, 8, 08301 Mataró, Barcelona

Pin It

Related Posts

Comments are closed.