feuts

Fetus, L’epicentre del fangar

by • December 8, 2017 • PortadaComments (0)957

Fetus, la nova banda capitanejada per Adrià Cortadellas (Sanjays), publica el seu àlbum de debut ‘L’epicentre del fangar’. El disc es presentarà oficialment a Barcelona el 14 de desembre al Sidecar, en un concert on també actuarà Laura Crehuet de Les Cruet, i que serà precedit per una preestrena l’1 de desembre a la Jazz Cava de Vic amb Cala Vento.

Fetus desembarca amb força a l’escena garatgera catalana. La producció de Joan Colomo o la col·laboració de Guille Caballero (Els Surfing Sirles) apunten alguns lligams ancestrals amb sospitosos habituals del gènere. Les lletres descarades abracen la ironia i el sarcasme per narrar la quotidianitat amb frescura i immediatesa, o explorar conceptes des d’una certa abstracció, reservant sempre algunes pistes perquè l’oient acabi de completar la línia de punts. I embolicant-ho tot, un cuirassat rítmic trepidant de riffs de guitarra, jocs de veus i teclats, amb la mirada posada en les melodies i en la ferma determinació de regirar cossos i ànimes.

Pin It

Related Posts

Comments are closed.