Artclic! Toni Tobscure

by • September 13, 2016 • Conciertos, MosaicoComments (0)1694

Toni Tobscure

CAT – Ha estat resident al The Club sota la direcció de Paul Darey i també ha punxat al Bora Bora a Eivissa. Les seves arrels musicals són la música industrial i l’EBM, no obstant és un excel·lent coneixedor de tot tipus de música electrònica i la seva habilitat és saber trobar sempre el so ideal per a cada ocasió.

CAST – Ha sido residente del The Club bajo la dirección de Paul Darey y también ha pichado en Bora Bora de Ibiza. Sus Raíces musicales son la música industrial y el EBM, no obstante es un excelente conocedor de todo tipo de música electrónica y su habilidad es saber encontrar siempre el sonido ideal para cada ocasión.

Dissabte 17 de setembre, a les 12h
Tobscure (Dj)

Jardins de l’Escorxador
Entrada lliure

Sábado 17 de septiembre, a las 12h
Tobscure (Dj)

Jardines de l’Escorxador
Entrada libre

Pin It

Related Posts

Comments are closed.