Artclic! Tatsumi&Masako + Éter

by • September 13, 2016 • Conciertos, MosaicoComments (0)1672

Tatsumi&Masako

CAT – Tastumi & Masako es el projecte personal de Raül Sala, membre també del duo Talcö i anteriorment de bandes com “Un Enfant Imaginaire”. Amb aquest alter ego acumula des de fa deu anys un bon grapat de cançons, directes a diferents ciutats de Catalunya, participació en varis curtmetratges (Carne, 2004, seleccionado para el festival de Sitges o la adaptación de la historieta deTomaz Lavric El Mulo en 2006), documentals (Sekhou Makalou, Abdul Tunkara) i inclús en l’obra de teatre “Espais Buits” dirigida per Kiko Martínez.

CAST – Tatsumi&Masako es el proyecto personal del músico Raül Sala, miembro también del dúo de música electrónica Talcö y anteriormente de bandas como Un enfant imaginaire o Osaka. Tatsumi&Massako acumula desde hace diez años un buen puñado de canciones y ha llevado su directo a diferentes ciudades de Cataluña, además ha participado en las bandas sonoras de varios cortometrajes (Carne, 2004, seleccionado para el festival de Sitges o la adaptación de la historieta deTomaz Lavric El Mulo en 2006) así como documentales (Sekhou Makalou, Abdul Tunkara) , audiovisuales e incluso para la obra de teatro “Espais Buits” dirigida por Kiko Martinez.

Éter

CAT – Éter va néixer fa quatre anys com a projecte personal del música Alejandro Riviera. Aviat va fitxar pel segell de nova creació REBITED. Des de llavors no ha deixat d’experimentar amb varis estils musicals. Ara presenta el seu últim treball, “Abre el Pulmón”, quatre temes de folk electrònic intens, repetitiu i hipnòtic, els quals ens transportaran al seu propi i complex univers.

CAST – Éter nació hace 4 años como un proyecto personal del músico Alejandro Rivera, que pronto fichó por un sello virtual de nueva creación llamado REBITED. Desde entonces no ha dejado de experimentar con varios estilos musicales. Ahora presenta en directo su último trabajo, Abre el Pulmón, 4 canciones de un folk electrónico intenso, experimental, hipnótico y emotivo, que nos transporta a un universo complejo y propio.

Divendres 14 d’octubre, a les 20:30h
Tatsumi and Masako
Éter

Arc Cafè Cultural
Entrada lliure – Taquilla inversa

Viernes 14 de octubre, a las 20:30h
Tatsumi and Masako
Éter

Arc Cafè Cultural
Entrada lliure – Taquilla inversa

Pin It

Related Posts

Comments are closed.