Artclic! Jor Irie + Museless

by • September 13, 2016 • Conciertos, MosaicoComments (0)1521

Jor Irie

CAT – Jor Irie és molt més que un simple DJ. La seva visió panoràmica i la seva habilitat al moure’s pels diferents pals de l’electrònica , fan d’ell un artista especial. La seva trajectòria s’inicià en l’àcid més sintètic i ha transcorregut per terrenys més experimentals i altres molt més melòdics. Actualment dedica casi absolutament la seva vida a alimentar la seva melomania. Ha col·laborat amb col·lectiu del Vallès “Yuboky” i ha format tàndem amb Nürel a les sessions anomenades “electrodomésticos”.

CAS – Jor Irie es mucho más que un simple dj. Su visión panorámica y la habilidad que ha demostrado para moverse entre los diferentes géneros de la electrónica, hacen de él un artista especial. Su trayectoria comprende unos primeros pasos por el àcid sintético, paseos por territorios más experimentales, incontables y luminosas melodías sintéticas y, desde hace ya unos cuantos años, dedicación absoluta a alimentar su melomanía. Colaboró activamente con el colectivo del vallès Yuboky. Ha formado tándem con Nürel en varias sesiones llamadas “electrodomésticos”.

Museless

CAT – Laura Llopart és Musless i ens presentarà Grey Boy (Luup Records) en directe. Grey Boy és un EP conceptual de 4 temes que expliquen les peripècies d’un nen rebel que salva animals de granja en un món atemporal postapocalíptic. El seu estil únic i a vegades surrealista navega entre el trip-hop, el down tempo, el dream pop, el post-R&B, el post-punk i la indietrònica. Un descobriment per a tots aquells que vulguin gaudir d’una sonoritat onírica i hipnòtica que conjuga els sons electrònics amb una sensual veu femenina.

CAS – Laura Llopart, Museless, presenta Grey Boy (Luup Records) en directo, un EP conceptual de 4 temas que cuentan las peripecias de un niño rebelde que rescata animales de granja en un mundo postapocalíptico y atemporal. Mezcla estilos como el trip-hop, down tempo, dream pop, surrealismo, post-R&B, post-punk e indietronica. Un descubrimiento para todos aquellos que quieran disfrutar de su sonoridad onírica e hipnótica.

Divendres 28 d’octubre, a les 20:30h
Jor Irie (Dj)
Museless (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada lliure – Taquilla inversa

Viernes 28 de octubre, a las 20:30h
Jor Irie (Dj)
Museless (Live)

Arc Cafè Cultural
Entrada libre – Taquilla inversa

Pin It

Related Posts

Comments are closed.