Artclic! Videoclips Deliris + Dj Swet

by • September 13, 2016 • PortadaComments (0)1608

Videoclips Deliris

CAT – Deliris és una productora de vídeo de Mataró. Fa uns anys va fer el salt a Nova York per gravar un videoclip de Hip Hop en una de les ciutats bressol d’aquest estil. Des de llavors Deliris ha viscut amb un peu a la capital del Maresme i un altre a la ciutat dels gratacels. Amb aquesta mostra és repassa la trajectòria de la productora.

CAS – Deliris es una productora de vídeo de Mataró. Hace unos años hizo el salto a Nueva York para grabar un videoclip de Hip Hop en una de las ciudades cuna de este estilo. Desde entonces Deliris ha vivido con un pie en la capital del Maresme y otro en la gran manzana. Con esta muestra se repasa la tra- yectoria de la productora.

Dj Swet

CAT – Més conegut com Dj Swet, és productor i Dj de Hip Hop. És considerat un dels destacats dels Turntablism a Catalunya, sent un creador de temes de llarga durada utilitzant repetidament i de manera alternada els talls dels seus vinils. Ha recorregut tota la península y Amèrica Llatina acompanyant a Mala Rodriguez i Lírico & Sho Hai de Violadores del Verso.

CAS – Más conocido como Dj Swet, Es productor y DJ de Hip Hop, considerado un destacado DJ de Turntablism. Conocido por su peculiar forma de crear música usando sus tocadiscos Ha recorrido toda la península y gran parte de America Latina acompañando a Mala Rodriguez o Lírico y Sho Hai (Violadores del Verso).

Dissabte 26 de novembre, a les 20:30h
Mostra de videoclips (Deliris)
Dj Swet (Live)

Espai F
Entrada lliure

Sábado 26 de noviembre, a las 20:30h
Muestra de videoclips (Deliris)
Dj Swet (Live)

Espai F
Entrada libre

Pin It

Related Posts

Comments are closed.