Artclic! Noir Noir + Heulen + Titan Arch

by • September 13, 2016 • PortadaComments (0)1876

Noir Noir

CAT – Artista Mataroní el qual ha actuat en varis festivals entre els que hi destaquem el Sónar 2015. Noir Noir ens endinsa a l’electrònica industrial y ambiental (sorollisme i aïllacionisme) acompanyada de veus guturals que encaixen a la perfecció a les seves bases asfixiants. En els seus directes es crea un ambient molt intens i fosc difícil de descriure.

CAS – La electrónica industrial y ambiental de Noir Noir va acompañada de voces guturales que encajan perfectamente con unas bases asfixiantes, que en directo crean un ambiente intenso y oscuro. El artista mataronés ha actuado en diversos festivales, entre los que destaca el Sonar 2015.

Heulen

CAT – Heulen és una banda Barcelonina d’electrònica experimental formada per Òscar (Gyakusatsu, Persona, Urge To Kill) i Josué (Alozeau). La seva música flueix entre el Industrial Noise i Dark Ambient.

CAS – Heulen es una banda Barcelonesa de electrónica experimental formada por Òscar (Gyakusatsu, Persona, Urge To Kill) y Josué (Alozeau). Su música fluye entre el industrial noise y el dark ambient.

Titan Arch

CAT – Titan Arch és el projecte personal de Sergi Alejandre, responsable dels segell Dead Moon Records. L’artista utilitza el noise, l’ambient i l’electrònica per construir temes a base de capes de sons, samplers de veus i gran quantitat de psicodèlia. Se’l va poder escoltar en l’última edició del festival Primavera Sound Barcelona.

CAS – Titan Arch és el proyecto personal de Sergi Alejandre, responsable del sello Dead Moon Records. Alejandre utiliza el noise, el ambient y la electrónica para construir una pista a base de capas de sonido, voces sampleadas y cascadas de psicodelia. Titan Arch ha estado presente en la última edición del festival Primavera Sound de Barcelona.

Dissabte 3 de desembre, a les 22:00h
Heulen (Live)
Titan Arch(Live)
Noir Noir (Live)

Sala Clap
Entrada 5€

Sábado 3 de diciembre, a las 22:00h
Heulen (Live)
Titan Arch(Live)
Noir Noir (Live)

Sala Clap
Entrada 5€

Pin It

Related Posts

Comments are closed.