Artclic! Inauguració expo Ljós & Myrkur de Tartadeluna + Dj Marc Nürel

by • September 13, 2016 • MosaicoComments (0)1790

Inauguració expo Ljós & Myrkur de Tartadeluna

CAT – Tartadeluna és el nom artístic de la il·lustradora Verónica Gonzàlez i el mateix nom amb el qual va inaugurar la seva carrera professional allà pel 2004. Per aquesta primera edició d’Artclic! Tartadeluna presenta un conjunt d’il·lustracions sobre la música Islandesa de principis de segle, amb grups i solistes com Mum, Sigur Ros o Bjork. Cada una de les il·lustracions va acompanyada de la música d’aquests artistes i serveix com homenatge a una època irrepetible en la història musical del país nòrdic.

CAS – Tartadeluna es el nombre artístico de la ilustradora Verónica González y el mismo nombre con el que inauguró su carrera profesional allá por el 2004. Para esta primera edición de Artclic! Tartadeluna presenta una serie de ilustraciones sobre la música Islandesa de principios de siglo, con grupos y solistas como Mum, Sigur Ros o Bjork.
Cada una de las ilustraciones va acompañada de la música de estos artistas y sirve como homenaje a una época irrepetible en la história musical del país nórdico.

tartadeluna redes 1

Marc Nürel

CAT – El directe escollit per Nürel es mou en un espai on conflueixen les melodies al més pur estil islandès. Sempre busca un equilibri entre la emotivitat i la experimentació. Nürel porta més de dues dècades abocant passió, humor i gust per totes i cada una de les seves sessions i directes, demostrant sempre un gran coneixement de cada un dels estils dels que es val (i són molts).

CAST – El directo escogido por Nürel se mueve en un espacio donde confluyen la melodías al mas puro estilo islandés. Siempre busca un equilibrio entre la emotividad y la experimentación. Lleva ya dos décadas derrochando pasión, humor y gusto en todas y cada una de sus sesiones y lives, demostrando siempre un gran conocimiento de cada estilo al que acude (y acude a todos).

Divendres 7 d’octubre, a les 19:30h
Inauguració expo Tartadeluna
Marc Nürel (Dj)

M|A|C espai Can Palauet
Entrada lliure

Viernes 7 de octubre, a las 19:30h
Inauguración expo Tartadeluna
Marc Nürel (Dj)

M|A|C espai Can Palauet
Entrada libre

Pin It

Related Posts

Comments are closed.