Carles Soriano foto de Leo Rey

Carles Soriano debuta amb l’EP Òrbita Lunar el divendres 2 de juny

by • May 25, 2023 • aiguamoll, Conciertos, Local, Mosaico, Noticias, PortadaComments (0)1111

El músic Carles Soriano ha anunciat el llançament del seu primer EP en solitari, Òrbita lunar, després de molts anys tocant en grups i projectes compartits. Aquesta nova aventura musical representa un gran pas en la carrera de l’artista, que ha aconseguit portar les seves cançons al millor nivell possible gràcies a la col·laboració de grans músics i professionals.

Òrbita lunar consta de sis cançons de diferents temàtiques, totes elles en català i amb un estil pop-rock característic. Les lletres i la música són obra de l’autor, que ha comptat amb l’ajuda de Leo Pascual Font i Jaume Romagosa Nebot en els arranjaments.

A més, la banda que ha acompanyat a Carles Soriano en els assajos i a l’estudi de gravació està formada per Juli Manté a la bateria, Pau Miracle a la guitarra elèctrica i Alberto Almansa al baix elèctric, així com Juanjo Martínez i Leo Rey a les segones veus.

L’enregistrament d’Òrbita lunar ha estat a càrrec de Joan Villanueva (Mixroom Studio), mentre que les mescles i el màstering han estat realitzats per Didier Richard, amb un resultat excepcional.

El resultat final és un EP de gran qualitat, que mostra la maduresa musical de Carles Soriano i la seva capacitat per crear cançons emotives i diverses. Les lletres de les cançons aborden temes com l’amor, la intolerància o la pau, demostrant que la música pot ser una eina per a la reflexió i el canvi social.

Òrbita lunar serà disponible en plataformes digitals com Spotify, Apple Music o Amazon Music i moltes més a partir del divendres 2 de juny, però pots escoltar els dos singles d’avançament aquí:

Els seguidors de la música en català i del pop-rock no poden perdre’s aquesta oportunitat d’escoltar les noves cançons de Carles Soriano en directe en la presentació el divendres 2 de juny a la sala petita del Clap a Mataró.
Entrades a la venda per 5€ en aquest enllaç

Segueix a Carles Soriano a Instagram

Pin It

Related Posts

Comments are closed.